Kyeran Z.

Ik ben Kyeran, sportkinesitherapeut en osteo ethiopaat, gedreven door sport met een passie voor voetbalgerelateerde blessures en prestatieverbetering.

Mijn ervaring in het behandelen en begeleiden van profvoetballers, gecombineerd met mijn diepgaande kennis van algemene (sport)kinesitherapie, stelt me in staat om individuen te helpen hun fysieke doelen te bereiken binnen de dynamische sportwereld. 

Ontdek hoe ik, met mijn toewijding aan gezondheid en welzijn, jou kan ondersteunen naar een actieve, pijnvrije levensstijl en het maximale uit jouw sportervaring kan halen.iK

Beschikbaarheid therapeut

Dinsdag - Vrijdag

15:00 - 20:00

Zaterdag

09:00 - 14:00

Emma W.

Ik ben Emma, een gedreven sportkinesitherapeut met een persoonlijke affiniteit voor volleybal. Daarnaast help ik ook voetballers bij KSV Kortrijk naar preventie, behandelen van acute blessures en eventueel herstel toe. Mijn passie voor sport en welzijn vormen de basis van mijn professionele benadering, waarbij ik mijn kennis en ervaring inzet om jou te begeleiden naar optimale beweging en herstel. Dat geldt natuurlijk ook voor niet-sporters. Ontdek hoe ik jou kan ondersteunen naar een gezond en actief leven.

Beschikbaarheid therapeut

Maandag - Donderdag

8:30 - 20:00​

Vrijdag

9:00 - 12:00

Maak jouw afspraak met één van onze therapeuten